Едно от най-трудните неща в живота на човек е да разбере с какво иска да се занимава професионално. Има хора, които още от деца имат ярко изявени интереси, като например тези, които от ранна възраст изпитват неудържима любов към музиката, научават се да свирят на пиано и след това цял живот гравитират около мечтата си да създават изкуство. Някои от тях успяват, други мислят непрестанно за това докато стоят в офиса на голяма корпорация и вършат неща, които не им харесват чак толкова. Но все пак са наясно какво биха искали да правят и какво им харесва в професионален план.

Има и друг тип хора, такива, които неусетно са пораснали и все още не са намерили своя професионален път – според мен единственият начин да го открият е да опитват от всичко, което им предлага живота и да поемат всяка една възможност да се занимават с различни неща, докато не направят нещо, което да ги накара да се чувстват удовлетворени. Със сигурност аз съм от втория тип хора.

Nikolov Creative е кулминацията от това, което се случи

когато през 2013 година направих първия си уеб сайт и се докоснах до света на онлайн маркетинга. В същата година направих и първото си видео за интернет. Сякаш веднага разбрах, че целия цикъл на работа по създаване на съдържанието, публикуването и популяризацията му, ми носи огромна удовлетвореност.

Това е свързано с огромно количество труд,

но аз не го усещах като работа, а като забавление и след като завършех задачите си за деня, сядах неуморно да чета още и още информация, за да стана по-добър в това, което правя.

Nikolov Creative Studio е проект,

който има за цел да се превърне в Агенция за онлайн маркетинг криейтив. Целта на този проект е да помогне на бизнеси и нови предприемачи да се позиционират в интернет с качествено съдържание.