Корпоративни видеа

КАК РАБОТИМ...

Това е нашият процес в 3 стъпки

ПЛАНИРАНЕ

Ще направим среща в която ще се запознаем с твоя бизнес, целите и идеите, които имаш за видеото. След което ще разпишем концепция.

ЗАСНЕМАНЕ

След като получим твоето одобрение за концепцията, ще направим план и ще заснемем необходимите кадри.

ОБРАБОТКА

Монтираме кадрите, правим цветови и звукови корекции.  Получаваш готовия продукт в 4к или Full HD резолюция.

ПРИМЕРЕН ПРОЕКТ...

Корпоративно видео за We print

Създадохме това видео заедно с Limacon Marketing, за тяхния клиент We Print. Познавайки добре бизнеса на клиента си, маркетинг специалистите от Limacon създадоха концепция, която добре представи фирментата идентичност и услугите на We Print. Слоганът им го казва много точно и семпло - You design. We print. No limits.

 

Главната цел беше да покажем колко лесно е за един дизайнер да поръча печат на материали от онлайн платформата на We print. Същевременно показахме част от продуктите на печатницата и оборудването им с машини за различен вид печат.

 

Успяхме да съберем снимките в един цял ден, като снимахме на две локации. Първо снимахме на място в печатницата. Целта беше да покажем процеса на работа по красив и привлекателен начин.

 

След близо 5 часа снимки се преместихме в студиото. С малко разместване на мебели, избор на подходящ фон и добавяне на реквизит, успяхме да пресъздадем работното място на един дизайнер. След това снимките продължиха с пълна пара. Целта на тази сцена беше да покаже работния процес на един дизайнер, който влага цялата си душа в красивите графики, които рисува. 

 

След още около 5 часа снимки, процеса по заснемане беше приключен и бяхме готови да започнем с монтажа. Няколко дни след като започнахме да монтираме, изпратихме грубия монтаж на клиента, за да одобри посоката в която вървим. След което добавихме графичните елементи - надписи и лога. Завършихме процеса на постобработка с финална корекция на звука и цветовете на видеото.

ПОРТФОЛИО...

Други корпоративни видеа, които сме правили.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ...

ИЛИ СЕ ОБАДИ НА 0878 732 631