Монтаж и обработка

КАК РАБОТИМ...

Това е нашият процес в 3 стъпки

ПЛАНИРАНЕ

Преглеждаме кадрите, които имаш и обсъждаме видеото, което трябва да се получи.

ЗАПИС НА ВОЙСОУВЪР

Ако използваме видео на чужд език, можем да му добавим субтитри или войсоувър на Български или друг език.

ОБРАБОТКА

Монтираме кадрите, правим цветови и звукови корекции.  Получаваш готовия продукт в подходящ формат за целите ти.

ПРИМЕРЕН ПРОЕКТ...

Продуктово видео на производителя, преведено и приспособено за Facebook.

Ако търсиш начин да създаваш видео съдържание за бизнеса си на по-ниска цена, ние можем да ти помогнем.

Един от начините да намалиш цената на видеото е, ако сам заснемеш необходимите кадри. Не е необходимо да имаш скъпа техника, ние ще те консултираме за това как да направиш кадри с приемливо качество, използвайки дори само смартфона си.

Много често производителят на продуктите, които предлагаш може да ти предостави и продуктово видео. Ние можем да преработим такова видео - да му добавим надписи на български или да го съкратим за използване в социалните мрежи. Това е един от най-лесните и евтини начини да създадеш рекламно видео съдържание.

КАК ПРЕВРЪЩАМЕ ТВОИТЕ КАДРИ В ЕФЕКТИВНО ВИДЕО...

Това са допълнителните услуги с които можем да ти помогнем.

ТИ СИ ОПЕРАТОРЪТ

В някои случаи е по-лесно ти сам да заснемеш кадрите. Ние ще те консултираме и направляваме през целия процес, за да направиш кадри с добро качество, дори да имаш само камерата на смартфона си.

ИДЕАЛНИЯТ ФОРМАТ ЗА ТВОИТЕ ЦЕЛИ

Ние разбираме социалните мрежи и видео платформите. Ще ти помогнем да избереш правилния формат и структура на твоето видео, за да постигнеш маркетинг целите си.

ВОЙСОУВЪР

Разполагаме с различни артисти, които могат да запишат професионално озвучаване за твоето видео на български или чужд език.

СУБТИТРИ И НАДПИСИ

Най-лесният начин да използваш продуктовото видео от чуждестранен производител е да му добавим субтитри на български или задържащи вниманието анимирани надписи.

ЦВЕТОВИ КОРЕКЦИИ

Често ни се налага да използваме кадри, които не изглеждат перфектно. Изградили сме процес за цветови корекции, с който преобразяваме дори аматьорско видео.

СТОКОВО ВИДЕО

Съществуват платформи, в които се продават висококачествени кадри на различни тематики. Ако нямаш подходящи кадри за част от видеото, можем да попълним пропуските с такива кадри.

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ...

ИЛИ СЕ ОБАДИ НА 0878 732 631