Излъчване на живо (Стрийминг)

КАК РАБОТИМ...

Това е нашият процес в 3 стъпки

ПЛАНИРАНЕ

Ще направим среща в която ще се запознаем с твоя бизнес, целите и идеите, които имаш. След това заедно ще изградим концепцията на стрийма.

ДЕКОР

В нашето студио ще подготвим подходящ декор и ще направим пакет от надписи, анимации и ефекти, които да компилираме във видеото на живо.

ИЗЛЪЧВАНЕ

По време на излъчването, можем да осигурим няколко камери и оператори, както и режисьор, който на живо ще превключва различните камери и ще пуска допълнителни ефекти като надписи, интро и аутро.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ ЗА ВИДЕОТО НА ЖИВО...

В епизод 02 на Creative Talk, говоря за ползите от видеото на живо.

Видеото на живо е най-новата ни услуга. В многофункционалното ни студио комбинираме оборудването ни за висококачествено видео на запис, с някои допълнителни джаджи, за да постигнем видео на живо с професионално качество.

 

Можем да осигурим екип с до 3 оператора и режисьор, които ще осигурят безпроблемното протичане на процеса. Всеки от операторите управлява отделна камера, за да осигурим поглед от различни ъгли. А режисьорът избира, коя камера да се показва на зрителя във всеки един момент, за да се осигури максимално чувство за потапяне в съдържанието, което консумира.

 

ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ...

ИЛИ СЕ ОБАДИ НА 0878 732 631